lauantai 1. maaliskuuta 2014

Harvinaista herkkua

Kaikille saunabandin ystäville tiedoksi, bändi esiintyy tänään Juankoskella Ruukinkievarissa. Tarjolla on siis harvinaista herkkua! Olemme soittaneet julkisesti viime aikoina harvakseltaan. Mutta ryhmä on tiukassa iskussa ja on tosi mukava päästä esiintymään taas yleisön eteen!

Tapahtumassa soittavat myös takavuosilta tuttu, ja kotikylällään Juankoskella vankkaa kannatusta omaava Vanhat parrat solistinaan Juha Mylläri. Bändi soittaa pelkkää cover-ohjelmistoa. Joten Juicea tullaan kuulemaan runsaasti. Ehkä myös jotain Popeda-biisejä.

Nilsiästä paikalle saapuu puolestaan siellä hyvin tunnettu hohto. Henry Mikkonen solistina tulkitsee ohjelmistoa, joka on pelkästään yhtyeen omaa tuotantoa. Useita ääniteitä julkaissut yhtye on tiettävästi työstämässä uutta levyä, josta Henry tiedottanee keikalla enemmän.

Kaiken kaikkiaan mahtava ilta on siis tulossa. Ja kun seutukunnassa on alkanut viime vuosina herättää huvitustakin se, että aina tulee uusia bändejä, joissa on sitten samat naamat. Niin tätä hupia on tarjolla tänä iltana koko kattauksella :D Eli lähes kaikki naamat paikalla. Olemmehan kuin yhtä suurta perhettä!

Eli kaikki mukaan hauskaa pitämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti