lauantai 28. toukokuuta 2016

Hoi kaikki ystävät ja kylänmiehet! Seuraavan kerran Saunabandin live-menoa on koettavissa konsertissa Ruukki Rootsissa Juankoskella lauantaina 11. kesäkuuta 2016.

Päivä alkaa Masuuni Brunou museon kesäkauden avajaisilla klo 14 jolloin on mahdollista tutustua Juankosken omasta pojasta Juice Leskisestä kertovaan  "Jussista Juiceksi - Juankoskelta Tampereelle" näyttelyyn.

Ruukinpaja, Juankoski

Klo 16 alkaa konsertti roots-henkisesti Ruukinpajassa. Paikalliset tuntevat tämän historiallisen miljöön myös Ruukinmonttuna. Ismo aloittaa esityksen tilaisuuteen valikoidulla akustisella yhden miehen fingerstyle-ohjelmalla. Kappaleet ovat Amerikasta 1900-luvun alusta eli aivan bluesin alkuajoilta.

Välittömasti akustisen session jälkeen siirrytään sähköiseen maailmaan, kun Saunaband esittää kattauksen vereviä Bluesrock-klassikoita. On hienoa päästä musisoimaan tuohon ainulaatuiseen vuonna 1746 perustetun ruukin pajaan, jossa on aistittavissa vanha tekemisen meininki.

Lipun hinta konserttiin on 10€. Konsertti ja näyttely ovat osa Ruukkiroots-tapahumaa, joka jatkuu hotelli-ravintola Ruukin Kievarissa pitkälle aamuun. Ruukki Rootsin vastuullisina järjestäjänä toimivat Juankosken kulttuurihistoriallinen seura ry sekä Kaavi blues ry.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti