maanantai 18. helmikuuta 2013

Bändille luotiin blogi

No niin. Reilu viikko sitten oli viimeisin bändileiri. Siellä jäsenneltiin toimintaa edelleen. Ja samalla valmistettiin sisältöjä. Tai paremminkin matskua sisältöjen luontiin. Näet tekeillä on bändin omat kotisivut, studiolivetallenteita sekä bändin jäsenille järjestyksessään kautta aikain ensimmäinen "musiikkivideo"! Haa.Tämän lisäksi kuluvan vuoden tammikuussa bändi järjestyi voittoa tavoittelemattomaksi osuuskunnaksi. Joten keikkamyyntikin onnistuu kätevästi yhdellä kuitilla. Eikä tässä ylenkatsota mitään esiintymistilaisuuksia. Tutkaillaan tapauskohtaisesti kalenteriamme ja tilaisuuden järjestäjän tarvetta. Yhteistä säveltä hakien.

Bändi löytyy myös facebookista sekä tästä hetkestä alkaen blogista!

Eli monella rintamalla toimitaan. Sivussa valmistetaan materiaalia tulevalle levylle. Ja bändin jäsenistä aineisto tuntuu varsin rohkaisevalle. Siis ei pidä ymmärtää väärin. Tässä ei ole mistään maailmanvalloituksesta todellakaan kyse. Yhtyeen jäsenistöllä on suurimmaksi osaksi nuoruuden päivät takana päin. Ja perheet sekä päivätyöt jokaisella tahoillaan.
Siis edellä mainitut seikat eivät kylläkään estä meitä yrittämästä tehdä biisejä ja sovituksia intohimoisesti. Ja itsensä likoon laittaen! Joten jos omat biisit tuntuvat hyvälle sen enenmpiä tehostamatta. Niin sehän hyvä. Näin. Täältä löytyvät siis bändin blogikuulumiset.


Hei muuten. Kotiseutumme paikallislehdet Koillis-savo ja Pitäjäläinen kirjoittivat sivuillaan bändistä numerossa 13/2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti